Realisaties

keer terug naar overzicht

ROTARY CLUB ASSE SCHENKT 5000 MONDMASKERS AAN DE BESCHUTTE WERKPLAATS EN HET WOONZORGCENTRUM HINGEHEEM VAN ASSE.


ROTARY CLUB ASSE SCHENKT 5000 MONDMASKERS AAN DE BESCHUTTE WERKPLAATS EN HET WOONZORGCENTRUM HINGEHEEM VAN ASSE. Hoofdfoto

Rotary Club Asse is er in geslaagd een eerste lading van in totaal 5000 mondmaskers, waaronder een 550-tal fel gezochte “FFP2 makers” aan te kopen.

Bestuursleden Patrick Sablon en Marc Van den Eede hebben deze samen met Voorzitter Alain Malschaert op 27 April geschonken aan de Directies van AMAB, de Beschutte Werkplaats en het Woon-en Zorg Centrum Hingeheem in Asse.

Op de foto bij de Beschutte Werkplaats, van links naar rechts: Personeelsmanager van AMAB Sophie De Clerck neemt een doos in ontvangst van Rotary Bestuurslid Patrick Sablon, vergezeld door Voorzitter Alain Malschaert.

Op de foto bij WZC Hingeheem, van links naar rechts: Voorzitter Sociale Dienst Dr. Emiel Saerens; Alain Malschaert, Voorzitter Rotary Asse; Directeur van het WZC Femke Duquet, Maatschappelijk assistente Jolien Schrey, Nicole De Reuse, adjunct-algemeen directeur en Marc Van Den Eede, Bestuurslid Rotary.

Rotary Club Asse, opgericht in 1966 telt een dertigtal leden en zet zich sinds jaren in om sociale en maatschappelijke projecten in onze nabije omgeving actief te steunen.

ROTARY CLUB ASSE SCHENKT 5000 MONDMASKERS AAN DE BESCHUTTE WERKPLAATS EN HET WOONZORGCENTRUM HINGEHEEM VAN ASSE. Foto 1