Karen en Laura beste sprekers

Karen en Laura beste sprekers Hoofdfoto

De Rotary Club Asse stort zich al 26 jaar lang ieder jaar met volle overgave op de 'Trofee voor het Nederlands', een scholenwedstrijd in welsprekendheid, voor laatstejaarsleerlingen van het secundair onderwijs (TSO en ASO).

Aan de 26ste Trofee voo rhet Nederlands in Den Horinck in Zellik namen 18 leerlingen deel van de Sint-Martinus-Scholen uit Asse, Sint-Donatus Merchtem, Gemeentelijke Technische School Merchtem, Sint Godelieve Instituut Kapelle o/d Bos, Sint Jozef Ternat, Koninklijk Atheneum Zaventem en Regina Caelilyceum Dilbek deelnemen.

De prijzen gingen dit jaar naar Sint-Donatus en Sint-Godelieve. Uitblinkers uit onze regio waren de Mechtemse Ka&ren De Vos, die goud haalde voor het ASO en Laura Praet uit Asse, goed voor zilver in het TSO.