Rotary Asse schenkt een busje aan vzw De Poel.

Rotary Asse schenkt een busje aan vzw De Poel. Hoofdfoto

Op 23 september 2011 heeft onze club Rotary Asse een busje, ingericht voor mindervaliden, aan vzw De Poel geschonken.

We hebben dit project o.a. kunnen verwezenlijken met steun van onze zusterclub Mormant Centre Brie in het kader van een Matching Grant.

Eén van de essentiële doelstellingen van Rotary Asse bestaat erin dienst te verlenen aan de gemeenschap, zowel in onze onmiddellijke omgeving als ver daarbuiten.

Wij schenken onze morele en materiële steun aan waardevolle projecten zodanig dat de wereld van zwakken en minder gelukkigen een beetje zonniger wordt.

Onze gedrevenheid deze doelstelling te blijven boeken wordt ondermeer bewerkstelligd door de inzet van al onze leden, maar zonder jullie cruciale hulp halen we het niet!

Onze oprechte dank aan allen voor hun gulle financiële steun.